GRATIS FRAKT FRÅN 1.200 00 SEK BESTÄLLNINGSVÄRDE FOR PRIVATKUNDER INOM SVERIGE
MICHAELA@HERZZUCKER.COM
 

Morsdag

 

Moederdag – Morsdag

Min mamma…

När jag tänker på dig, ser jag en kärleksfull, varmhjärtat och kreativ mamma, fortfarande ung och full av energi. Jag kommer ihåg alla dem födelsedagarna som du utformade med kärlek och kreativitet.
Indianer masker och pannkakor i skogen , blommorna på bordet..
Jag bär så många fins minnen i mig.

Du har kärleksfullt visat mig hur värdefull jag är i dina ögon. Du älskar och tror på mig utan kompromisser. Du lärde mig att vika ut mina vingar, att bryta ny mark fritt och modigt.
Jag fick tydligt min kreativitet från dig, även som ett litet barn fick jag prova allt material och hade alla möjligheter ... med gamla mjölkkartonger, toalettrullar, papperskoppar och mycket mer! Jag är så tacksam mot dig att jag kunde genomföra mina idéer och känna din lugn. Min barndom formades av nyfikenhet och kreativitet på alla sätt. "Workshopen" var öppen för mig och jag hade obegränsade idéer ...

Den första kaninburen som jag byggde för min flickvän. Söt, målad i mjukrosa med ett  litet hjärta i den stabila dörren ... dagarna före hennes födelsedag var de vackraste. Den lilla kaninen fick "övernatta" med mig innan den flyttade in i sitt nya hem. Och hur många kassor jag har utrustat med inbyggda gamla fickräknare ... Kanske fanns det redan en önskan att producera och sälja något. En dag rensade jag vårt skafferi och omvandlade vardagsrummet till en butik, jag tillbringade många timmar i min lilla "stormarknad" med en lånad kundvagn. Du handlade hos mig och köpte ärtor och ris till middag för "lite" pengar.

Jag fick min första symaskin från dig, gynasiet där du arbetade  hade beslutat att köpa nya symaskiner - och så fick jag min första begagnade från dig. Jag började helt enkelt  sy….. glad och motiverad och gjorde mina upplevelser…, jag känner igen den här egenskapen hos dig. Det har ofta hjälpt mig att "trolla fram något vackert med små medel. Ta vad du har och du kommer att göra det! Tack för all din hjälp, ditt stöd och din uppmuntran ... du är en förebild för mig i outtröttligt tålamod och tro på människor. Du är min mamma och visar mig i det dagliga livet, vad jag har lärt mig av dig, och för det tackar jag dig av hela mitt hjärta !!

Med kärlek, Elian ♥

 

Vänligen ange teckenföljden i textfältet nedan

De fält som markerats med * är obligatoriska fält.