GRATIS FRAKT FRÅN 1.200 00 SEK BESTÄLLNINGSVÄRDE FOR PRIVATKUNDER INOM SVERIGE
MICHAELA@HERZZUCKER.COM
 

Hej hej!

Hej hej!

2019

När Michaela, som är en av mina sömmerskor, i början av året sa till mig, att hennes man Sven och hon ska flytta till Sverige, då var jag ledsen och glad  på en å samma gång. Ledsen för att jag ska förlora henne och glad, eftersom ja är så glad åt dem.
De kommer att bo i det som förmodligen är det vackraste landet i världen för mig.

Jag följde deras förberedelser varje steg och gör det fortfarande idag med stort interesse och nöje. De har köpt sin egen villa och en fin semesterstuga till.
Jag kom ihåg när jag kom till Tyskland för mer än 30 år sedan. Den spänningen att flytta till ett främmande land med ett språk, som man inte kunde prata. Att läre känna seder och bruk var spännande och interessant och jag är nyfiken på hur de två klarar det.

Eftersom jag tycker så himmla mycket om Sverige och älskar att semestra där, har jag skrivit in mig på en kurs ``svenska för nybörjare``. Jag har redan klarat den första lektionen med en snäll småländsk lärare i Bad Oldesloe.
Jag är så glad att jag kan lära mig svenska med en infödd svensk J
Jag tycker mycket om kursen och jag har lärt mig de första hälsningsfraser – Hej! Vad heter du? Jag heter Elian.

Det är länge sedan jag lärde mig ett nytt språk.. jag måste plugga på riktigt! Och vem som vill vara med..jag ser fram emot dig! Skriv in dig på info@svenskaistorman.de  och hälsar Terese från mig J

Jag lärde mig tyska genom möten i vardagen och försökte helt enkelt att prata tyska. Till den här dagen känner jag mig fortfarande lite exotisk. En accent kan fortfarande höras och mina barn och min man skrattar fortfarande lite grann framför allt när jag skriver en text.
Jag skriver alltid lite mer som Elian än rätt ;)
Eller vad jag brukar skriva under alla mina mejl – Om du hittar några misstag, så får du gärna behålla dem. Jag är holländsk J

Jag är glad för Michaelas och Svens skull. De är ett kanon bra team och njuta av det fina landet.

Har du lust att semestra i Sverige också? I älgens och Pippi Långstrumps land och slappna av och njuta av den vackra nature? Då kan du boka den söta semesterstugan och titta på världen som Pippi.
Du kann se några optiska intryck av den kärleksfull inredda stugan här:

www.villabjoerkliden.webnode.com

Jag kan absolut rekommendera stugan och även om du inte pratar svenska..nästan alla kann prata engelska och vid behov kan du kommunicera med händer och fötter med de öppna och vänliga svenskarna!

Med vänlig hälsning – eller som jag brukar säga:

Liefs! Elian

 

 

Vänligen ange teckenföljden i textfältet nedan

De fält som markerats med * är obligatoriska fält.